Algemene voorwaarden

DE UITERSTE DATUM VAN INSCHRIJVING IS 30 JUNI 2017.

1) Elke deelnemer aan de wedstrijd van de Belgische Zwembad-, Sauna- & Zwemvijverbouwer van het Jaar moet een volledig ingevuld inschrijvingsformulier én viert beelden (waaronder overzichtsfoto & technische installatie verplicht) versturen. Beide zijn vereist om toegelaten te worden tot de wedstrijd. Indien u met 2 projecten (en dus aan verschillende subcategorieën) deelneemt, moet u per project een fiche indienen.
U kan hier inschrijven. De toegezonden foto’s worden enkel tijdens de preselectie aangewend om het project te situeren.

2) Per hoofdcategorie (zwembaden, monobloks, zwemvijvers en wellness) mag elke deelnemer slechts met 2 projecten aan de wedstrijd deelnemen en dit niet in dezelfde subcategorie.

3) Het ingezonden project moet bij de jurering volledig afgewerkt zijn. Kies gerust een project dat al enkele jaren oud is! Oudere projecten moeten ook nu nog leverbaar zijn binnen de prijscategorie waarin ze zijn ingeschreven.

4) In de hoofdcategorieën ‘Zwembaden’, ‘Binnenbaden’, ‘Monoblokzwembaden’ en ‘Zwemvijvers’ moet de zwembadbouwer het zwembad/de zwemvijver, de technische installatie en de boordstenen hebben geplaatst. Elementen die niet worden beoordeeld in deze wedstrijd zijn: tuinaanleg, aangrenzende terrassen, poolhouse, …

5) In de subcategorie ‘Sauna’s’ worden enkel projecten met maatwerksauna’s (zowel publiek als privé) tot de wedstrijd toegelaten. In deze categorie wordt uitsluitend de saunabouwer beoordeeld. Een eventueel project waarin de sauna staat, doet niet ter zake en wordt niet vermeld.

6) In de hoofdcategorie ‘Wellness’ doen we een beroep op de eigenaars van een wellnessproject of de projectontwikkelaar van het wellnessconcept, d.i. de persoon die in contact stond met de klant en in die hoedanigheid het project heeft geleid. De deelnemers in deze categorie kunnen eigenaar, architectenbureau, saunabouwer of andere zijn. In deze categorie wordt het totale project beoordeeld. In de subcategorie ‘Wellness@home’ gaat het over private projecten die niét bestemd zijn voor commerciële uitbating.

DE UITERSTE DATUM VAN INSCHRIJVING IS 30 JUNI 2017.

Schrijf hier online in.