Nog een exclusief product van LMP Pool Parts!

Dankzij het prestigieuze professionele merk van geconcentreerde chemische producten (Piscimar) ontworpen voor de waterbehandeling van privé- en openbare zwembaden, biedt LMP een gamma producten dat beantwoordt aan de vereisten van chemisch evenwicht van het water door een aangepaste behandeling.

Het merk « PISCIMAR » staat in de sector van de zwembadprofessionals bekend voor zijn lijn van exclusieve en unieke producten. Deze hoogwaardige producten staan in voor spectaculaire resultaten en ze bieden een snelle en doeltreffende oplossing voor specifieke watergerelateerde problemen.

Deze producten zijn onder andere in staat om:

  • Hardnekkige vlekken op de wanden en de bodem van het zwembad te verwijderen zonder het leeg te maken.
  • Groen water te recupereren in minder dan 12u.
  • Het water zuiver en helder te maken, om pollen, slijk, zonnebrandmiddelen en vetten te verwijderen zonder het filter te beschadigen en tegelijk water te besparen.
  • De aanwezigheid van insecten in het water te vermijden.
  • Lekken te dichten.

Al onze producten voldoen aan de strengste nationale en Europese normen, bezitten een kwaliteitscertificaat en worden onderworpen aan volledige kwaliteitscontroles na elke fabricatie.

Om hun identificatie te vergemakkelijken bezit elke productengroep een welbepaalde kleur naargelang zijn functie.

Op het etiket wordt trouwens vermeld of het product geschikt is voor zwembaden met liner en/of uitgerust met een zoutelectrolysesysteem

Bij LMP breiden wij onze productengamma’s continu uit om te voldoen aan de toenemende behoeften van zwembadprofessionals die voortdurend moeten afrekenen met nieuwe problemen.

Het gamma Piscimar is het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring en inspanningen op het vlak van onderzoek, ontwikkeling en innovatie.

Piscimar stelt een compleet gamma voor dat een antwoord biedt op alle problemen die zich kunnen voordoen in openbare of privézwembaden of -spa’s, waardoor het onderhoud van het zwembad gemakkelijker wordt, zowel voor professionals in de zwembadsector als voor particulieren die een voortreffelijk zwembad willen zonder inspanningen.

Profiteer van de speciale voorwaarden van de LMPPoolfair2019 en ontvang onmiddellijk gratis uw presentatiemateriaal.

Voor meer informatie: [email protected]