SharkVac XL PILOT™

Hayward brengt de nieuwste generatie zwembadrobots op de markt. Een daarvan is de SharkVac XL Pilot, een eenvoudig, snel en enorm effectief apparaat . De robot bestrijkt het gehele zwembad inclusief de muren en de waterlijn.

De twee instellingen stellen hem in staat zich aan te passen aan alle zwembadconfiguraties. Het onderhoud is heel simpel: de rollen zijn gemakkelijk te vervangen en de toegang tot de filtratiepanelen ligt makkelijk aan de bovenkant en is vrijwel direct bereikbaar.

De SharkVac XL Pilot is intelligent. De robot berekent vorm en afmetingen van het bad (dankzij de ASCL logische controle microprocessor) en garandeert zo een doeltreffende reiniging van uw zwembad.

Hij is gemakkelijk in gebruik omdat hij volautomatisch is en dus geen externe zak of slang nodig heeft.  De robot stopt automatisch zodra het programma voltooid is.  Via een selectieknop kan je ervoor kiezen om

alleen de bodem te laten reinigen (snel en geoptimaliseerd programma van 2 uur) of een complete reiniging van 4 uur door te voeren.

https://www.hayward-pool.co.uk/en/products/robotics-cleaners/robots-evac-pro-et-sharkvac-xl