Zwemplezier voor het hele gezin

Traditionele tegenstroominstallaties zijn niet meestal sterk genoeg voor een effectieve duurtraining. De turbine-zweminstallatie HydroStar van BINDER ontwikkelt echter een krachtige, brede stroming, waardoor u optimaal rendement haalt uit uw training. Op de Piscine Global in Lyon zal een professionele zwemmer op een indrukwekkende manier het prestatievermogen van de HydroStar in liveoptredens demonstreren.

Het geheim van HydroStar zit hem in de natuurlijke stroming, die de stroming van een rivier benadert: Deze draagt het lichaam gelijkmatig, zodat de zwemmer zich helemaal op zijn arm- en beenbewegingen kan concentreren. De turbine-zweminstallatie wordt in zes vermogensklassen aangeboden, voor bijzonder prestigieuze sporters zijn er bovendien twee speciale uitvoeringen verkrijgbaar.

HydroStar is echter niet alleen uitstekend geschikt voor de duurtraining, de zwemmachine is ook ideaal voor de meest uiteenlopende wellnesstoepassingen. Kinderen vinden het ook erg leuk om met de HydroStar rond te spetteren. De stromingssterkte van de turbine-zweminstallatie kan gemakkelijk met de piezo bediening, afstandsbediening of met de nieuwe app worden geregeld.

De installatie van de turbine-zweminstallatie is al even gemakkelijk als de bediening, want HydroStar wordt in zeer korte tijd door een dealer geïnstalleerd. Nog een voordeel van het systeem zijn de relatief lage exploitatiekosten: HydroStar verbruikt slechts 20 tot 50 procent van de energie die pompaangedreven systemen nodig hebben. Aangezien de glijlagers van de motor met water gesmeerd worden, is de installatie bovendien uiterst onderhoudsarm. Met een modern ontworpen retrofit systeem kan HydroStar ook te allen tijde achteraf in bestaande zwembaden ingebouwd worden. Dit systeem is qua vermogen en functionaliteit gelijk aan de vast geïnstalleerde uitvoering.

Op de Piscine Global zal BINDER op stand 5A90 naast de innovatieve turbine-zweminstallatie ook een omvangrijk accessoireprogramma plus aandrijvingen voor zwembadafdekkingen introduceren. Meer informatie over de HydroStar is te vinden op www.hydrostar-binder.de/be/.