RSwonen.be

Met RSWonen.be brengt PSG Editions een bijzonder interessante site online die een meerwaarde kan betekenen voor iedereen die met comfortabel en stijlvol leven bezig is. Professionelen kunnen er ongelimiteerd foto’s kwijt van hun mooiste projecten en producten, met dien verstande dat ze moeten vallen onder ‘wonen’ in de breedste zin van het woord.
Op de site kan men zoeken naar nieuwe ontwerpideeën, door de foto’s op de homepage bladeren en de allernieuwste trends ontdekken. Aan de linkerkant kan men op de opties ‘ruimte’ en ‘stijl’ klikken om door talloze professioneel ontworpen ruimtes te surfen. De bezoeker kan de foto’s die hem/haar aanspreken verzamelen in een eigen favorietenmap om daar naderhand op te kunnen terugvallen.
Voor iemand die op zoek is naar een ontwerper of architect is RSwonen.be een ideale partner. Er staan tal van ruimtes die zijn ontworpen door professionals (al dan niet uit een welbepaalde regio). De bezoeker kan er iemand uitkiezen die hem of haar aanspreekt. De resultaten kunnen ook verfijnd worden op basis van stijl (zoals hedendaags of traditioneel) of op basis van het soort ruimte (zoals badkamer of slaapkamer).
Verder is er de mogelijkheid om vragen over ontwerpen te posten op het forum. Er wordt feedback gegeven door professionals en mensen met een eigen huis. Wie dat wil kan mee discussiëren of andere mensen helpen met hun renovatieproject of vragen over inrichting. Je kan zelf ook foto’s van ruimtes die je leuk vindt uploaden naar Riant & Stijlvol Wonen.
Ook voor professionals bestaat die mogelijkheid. Ze kunnen hun beste foto’s op de site zetten, voorzien van een kort tekstje. De site is kinderlijk eenvoudig in gebruik en  het gebruik ervan bovendien helemaal gratis. RSWonen.be is nog maar kort online en moet nog groeien. De uitgever van de site heeft hoe dan ook de vaste wil de site te doen uitmonden in een reusachtige inspiratiebron voor iedereen die met wonen begaan is.
www.rswonen.be