CLIMAWORLD Presenteert de ‘zwevende’ infrarood lounger

Gezondheid en wellness beleving worden vandaag meer en meer geïntegreerd in de eigen huiselijke sfeer. Hiervoor werd bij Climaworld de ‘zwevende’ infrarood lounger ontwikkeld. Deze infraroodstraler met gepatenteerde reflector zorgt voor een diepe straling tot diep in de spieren waardoor een betere doorbloeding ontstaat. Zwaar aanvoelende en pijnlijke spieren behoren tot het verleden.

De ergonomische gevormde ligzetel maakt dat je je bijna voelt zweven. De overbrenging van de lounger naar de vloer is zo gemaakt dat je met de kleinste beweging een zalig swingend gevoel ervaart. De hoofdsteun kan verplaatst worden voor een ideale en comfortabele lighouding. Dit meesterstukje wordt standaard vervaardigd uit Zirbelkiefer hout (steenpijnboom) en kan in alle kleuren en uitvoeringen – leder, kunstleder of koeienvel – worden geproduceerd. De volledige integratie in de ruimte of als exclusief meubel zorgt ervoor dat de Infrarood lounger in je woonkamer, slaapkamer of wellnessruimte zijn plaats vindt. De ingebouwde timer schakelt de infrarood uit na 30 minuten.
De lounger kan tevens geleverd worden zonder infraroodstraler en/of in een uitvoering voor twee personen (= DUO lounger) of in zeteluitvoering.

www.climaworld.be