Dé trend van 2010: een zonnebank met collageenlampen

In buitenlandse schoonheidssalons heeft de revolutionaire behandeling met collageenlampen al veel succes geoogst. De verwachtingen voor ons land zijn hooggespannen. Wordt dit de schoonheidstrend van 2010?

Minder rimpels
Lichttherapie bestaat in verschillende vormen. Vaak wordt het gebruikt als behandeling van een (huid-)ziekte en meestal is er dan sprake van UV-licht. Ook pasgeboren zuigelingen worden soms ‘onder de lamp’ gelegd om schadelijke stoffen in het lichaam sneller te kunnen afbreken. De behandeling met collageenlampen maakt gebruik van zachtrood licht dat op een natuurlijke, veilige en ontspannen manier inwerkt op de huid. Het licht stimuleert er de aanmaak van collageen waardoor de huid verzacht en minder rimpels vertoont. De huid wordt strakker en oogt opmerkelijk jonger.

Jonger en strakker
collageen lampDe therapie met collageenlampen hebben we te danken aan de wetenschappers van de NASA. Al meer dan 40 jaar wordt er onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek op verricht. Dat heeft inmiddels aangetoond dat er veel voordelen verbonden zijn aan het blootstellen van de huid aan intens rood licht. Dat is namelijk in staat om de huid binnen te dringen tot een diepte van 8 à 10 mm. Daar stimuleren de golven de cellen op een natuurlijke manier om collageen en elastine aan te maken. Een verhoging van beide stoffen resulteert in een jongere en strakkere huid.

Pijnloos
Deze nieuwe behandeling is volledig pijnloos en veilig voor de gezondheid. Er komen geen naalden aan te pas. Na de behandeling is de huid merkbaar veranderd. Het aantal plooitjes en rimpeltjes op het lichaam is aanzienlijk verminderd.

De collageenlampen van Cosmedico worden verdeeld door Alpha Industries en zijn verkrijgbaar in diverse toepassingen.

Klik hier als u hierover meer informatie wenst.