White Caviar Illuminating Système

Een inspirerende combinatie van vakmanschap en geavanceerde biotechnologie zijn de kernwaarden van La Prairie’s White Caviar Illuminating Système dat ongeëvenaarde, verhelderende en liftende bestanddelen combineert met de meest luxueuze formules voor de huid. Werkelijk, het tijdperk van de Verlichting in huidverzorging. WhiteCaviar_Cream_La Prairie

White Caviar Illuminating Système bestaat uit drie producten die elkaar perfect aanvullen. Een verrukkelijke, zijdezachte crème en twee zeer geconcentreerde serums. Ieder product is wetenschappelijk samengesteld om ouderdomsproblemen zoals onregelmatige pigmentatie, ouderdomsvlekjes, verslapping in combinatie met fijne lijntjes en rimpeltjes, algehele droogheid en verminderde helderheid effectief te behandelen. En, een belangrijk pluspunt, White Caviar Illuminating Système bevat verbazingwekkende proactieve eigenschappen die toekomstige tekenen van huidveroudering afwenden.

WhiteCaviar_assortimentKaviaar voor sublieme versteviging en lifting
Voor White Caviar Illuminating Système heeft La Prairie kostbare Golden Imperial kaviaarextracten gebruikt. Deze extracten, in combinatie met extreem liftende en hydraterende bestanddelen,  zijn het handelskenmerk van White Caviar Iluminating Système.

White Caviar Illuminating Système van La Prairie is vanaf september verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en speciale La Prairie salons.