BBpools geeft levenslange garantie op hun DuPont™Kevlar®Line

BBpools geeft levenslange garantie op hun DuPont™Kevlar®LineBBpools  uit Aarschot introduceert een nieuwigheid op de zwembadmarkt: de DuPont™Kevlar®Line van het Australische Leisure Pools . Na intensief onderzoek begon deze producent van zwembaden medio vorig jaar met de productie van de nieuwe lijn. Ze brachten een versterkingslaag aan op de belangrijkste structurele punten van het zwembad. Die laag bestaat uit  hoogwaardige, kwalitatieve vezels waaronder DuPont™Kevlar®, Carbon Fibre en Basalt fibre. Leisure pools noemt dit hun Composite Armour™ omdat het hier effectief gaat om een bewapening met een product dat bijvoorbeeld ook gebruikt wordt om kogelvrije vesten te maken.
De versterkingslaag zorgt voor een sterker zwembad  in termen van zowel trek- als buigsterkte. Als gevolg hiervan kan BBpools ongeëvenaarde garanties geven: levenslange garantie op de constructie en tegen Osmose, en maar liefst 30 jaar op kleurvastheid. Dankzij deze supersterke kern wordt nu in plaats van polyester 100% vinylester (epoxy) gebruikt.
Leisure Pools produceert de zwembaden voor BBpools in Australië. BBpools is het Europese importcentrum van de Leisure Pools zwembaden. Uit kwaliteitsoverwegingen opteert BBpools voor rechtstreekse import vanuit Australië i.p.v. een budgetvriendelijke productie in lage lonenlanden.
www.bbpools.be