COVREX® POOL PROTECTION in Iran

De Belgische fabrikant van automatische zwembadafdekkingen Covrex® Pool Protection ging in januari nieuwe buitenlandse samenwerkingsverbanden aan, onder andere met Iran.

Arnaud Degueldre, Covrex® Brand Manager, is blij de afdekkingen van Covrex® Pool Protection in een nieuw land te kunnen introduceren. De onderneming wist begin dit jaar ook een exclusiviteitscontract in de wacht te slepen met een zwembadbouwer uit Chili.  Al meer dan 10 jaar biedt Covrex® Pool Protection 5 jaar garantie op de Covrex® Classic afdekkingen. De vorst- en weersbestendigheid van de afdekkingen maar ook de veiligheid die ze bieden, behoren tot de verschillende redenen waarom de Belgische fabrikant zowel in België als internationaal steeds meer naam maakt. Isolatie is ook een niet te verwaarlozen voordeel. De lamellen van deze afdekking zijn massief, ze zijn dus niet alleen erg stevig maar ze isoleren ook erg goed.

Covrex® Pool Protection is een merk van de LPW Corporate-groep, een Belgisch familiebedrijf van de tweede generatie. De afdekkingen van Covrex® Classic werden in 2003 ontwikkeld door de ingenieurs van het bedrijf als antwoord op de vele vragen van klanten naar veiligheid en gebruiksgemak.