LMP: Voeg efficiëntie en doeltreffendheid samen met Trydent

Met het  brede gamma aan Trydent  warmtepompgamma  kan LMP Poolparts elke nood   beantwoorden.   Dankzij de doeltreffendheid  van  de Trydent herontdekt u uw zwembad. De  Trydent  biedt  u,  met  een  stille  scroll compressor en corrosie- en erosiebestendige titanium condensor, een uitzonderlijk rendement.

Met Trydent kiest u voor groene en hernieuwbare energie! De warmtepomp heeft een titanium spiraalbuis en scroll compressor met geïntegreerde akoestische hoes. Hij is vervaardigd uit ultra bestendige composietbekleding die een lange levensduur en gemakkelijk onderhoud verschaft.
De geprofileerde ventilatorschroef werd speciaal ontworpen om geluid te verminderen. Efficiëntie stond voorop bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie Trydent warmtepompen. Vandaar de overgedimensioneerde Blue Fins verdamper, de elektronische klok voor een efficiënter elektrisch verbruiksbeheer en de akoestische compressorhoes die het geluid vermindert. Ze zijn ook energiezuinig en ecovriendelijk. De koelvloeistof R410A is proper en doeltreffend, de elektronische controles met zelfdiagnose zijn gemakkelijk in het gebruik en de manometer op het zwembadcircuit geeft het benodigde waterdebiet weer. Om de pomp in alle omstandigheden functioneel te houden werd een elektronische en intelligente ontdooiing op het systeem geplaatst. De warmtewisselaar is bovendien bedekt met een isolerende huls. De anticorrosieve bescherming binnenin verlengt de levensduur van de pomp die getest wordt vóór verzending.