Niveko: monoblok zwembaden in alle vormen

NIVEKO slaagt erin om de voordelen van een klassiek monoblok zwembad te combineren met de voordelen van een op maat gemaakt bouwkundig bad. Dit state-of-the-art zwembad in één stuk uit polypropyleen is verkrijgbaar in alle vormen en maten.

Robuust
NIVEKO biedt een breed scala aan uitvoeringen: uitgaande van een Top Level skimmer zwembad tot een speciaal ontworpen overloop versie met vliegende trappen of het spectaculaire Endless model.
De structuur van een NIVEKO polypropyleen zwembad is speciaal ontwikkeld om zo robuust te zijn als een betonnen zwembad . Na de installatie van de met ijzer versterkte polypropyleen kuip op een gewapende betonnen vloer van minimaal 20 cm dikte, worden de zijkanten opgevuld met beton. Dankzij de 15mm dikke ribben en de geïsoleerde vloer en muren verliest het zwembad heel weinig aan temperatuur en is dus bijzonder energievriendelijk. De boordstenen rond het zwembad zijn gelijmd of geplaatst op een gewapende betonnen onderlaag.

Basic en exclusieve lijn .
Het productportfolio van NIVEKO zwembaden is verdeeld in twee lijnen – BASIC en EXCLUSIVE .
De Basic Line omvat alle hedendaagse zwembadtechnieken waaronder skimmer- en overloopzwembaden, technisch geavanceerde filtratie-eenheden, lamellenafdekkingen en een brede verzameling aan accessoires.
De EXCLUSIVE lijn omvat dé meest ultieme, uitermate innovatieve bouwwijze van overloopzwembaden op de Europese markt alsook de meest exclusieve mogelijkheden en opties die momenteel beschikbaar zijn in privé- en openbare zwembaden. De nadruk ligt hier niet alleen op de kwaliteit, maar ook op het architecturaal ontwerp en allerhande vooruitstrevende innovaties. Deze categorie van verloopzwembaden voldoet aan de eisen van zelfs de meest veeleisende klanten én architecten en gebruikt alle capaciteiten en innovaties van het bedrijf NIVEKO. Het toepassen van hoogwaardige, exclusieve materialen en zeer geavanceerde technieken is merkbaar in elk fijn detail.
www.niveko-pools.com/nl