NIVEKO: bouwkundige monoblok in beton

NIVEKO biedt bouwkundige monoblokbaden op maat met robuuste wanden en bodem in beton. Met een NIVEKO bad kan je van standaard tot designmodellen bestellen. In de Basic line worden de Skimmer Standaard en Top Level, de Overloop Multi en Combo aangeboden.

 

De constructie en originele technische specificaties van de Top Level versie zijn dezelfde als deze bij het skimmer type STANDAARD. Het belangrijkste verschil is de hoogte van het waterpeil. Door gebruik te maken  van een brede en smalle skimmer bereikt het waterpeil bijna het bovenliggende oppervlak. Dit skimmerzwembad is dé referentie op de markt vanwege de hoge kwaliteitsnormen alsook de aantrekkelijke moderne look. Het is een makkelijk te onderhouden zwembad en een betaalbaar alternatief voor alle realisaties waar een overloop niet van toepassing is. En de kers op de taart: het is een zwembad op maat zonder beperkingen in afmeting en/of vorm!

De Overloop MULTI, de eerste overloopversie die dé  inspiratie is voor de brede diversiteit aan NIVEKO overloopzwembaden in de ganse NIVEKO EXCLUSIVE lijn, wordt nu aan een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Dankzij de eenvoud in installatie en onderhoud is dit type zwembad veel voorkomend in de publieke sector en privé- wellness projecten. Het is een bouwkundig zwembad zonder enige beperkingen in afmeting of vormgeving. De overloopgoot wordt afgewerkt met een PVC-rooster of een eenvoudig te plaatsen boordsteen. 12 soorten boordstenen laten een brede waaier van prachtige overloopuitvoeringen toe aan zeer aantrekkelijke prijzen in vergelijking met traditionele skimmermodellen.

De Overloop Combo is technisch identiek aan de overloop type Multi, maar extra uitgerust met een filtratie-eenheid in een technische ruimte geïntegreerd in de zwembadkuip. Het zwembad wordt aangeboden in 6 beschikbare maten in 2 mogelijke vormen. Combo overloopzwembaden worden altijd rechtstreeks uit de productie geleverd in één stuk. Dit “All-in-One” overloopzwembad is de perfecte oplossing voor tuinen zonder aparte technische ruimte.

www.niveko-pools.com