SwimControl aanbod 2010

logo SwimControlSwimControl  verdeelt en fabriceert een volledig gamma aan waterbehandelingstoestellen zoals doseerpompen en controllers.

SwimControl FX cut

Peristaltische doseerpompen
Tot het gamma 2010 van SwimControl behoren peristaltische doseerpompen (slangenpompen) van 1 tot 100 liter per uur. Deze zijn verkrijgbaar met een vast debiet of snelheidsregelbaar. Deze pompen zijn verkrijgbaar met Santroprene® slang of voor speciale toepassingen met silicone  slang. De ON/OFF-schakelaar is standaard, evenals uitbreidbaar met een aansluiting voor een niveauschakelaar  (vlotterschakelaar).

SwimControl FX doseerpompenDoseerpompen met magneet
Een tweede serie doseerpompen zijn de magneetpompen met capaciteiten van 1 liter per uur tot 22 liter per uur. Deze serie maakt het mogelijk met elke controller op de markt te communiceren. Elke aansturing van proportionele pulsen en ON/OFF-schakeling is mogelijk. Dit steeds met omzetting van het gewenste aantal slagen per minuut volgens het inputsignaal. Elk model is verkrijgbaar buiten de standaard PP behuizing in PVDF, AISI, PVC, …

De vloermodellen FX en  muurmodellen MX  zijn verkrijgbaar:

  • met vlotteraansluiting.
  • met ingebouwde controller voor proportionele regeling van pH, redox of vrije chloor.
  • in een ‘Silenced Version’ waarbij het geluidsniveau van de slagen uitzonderlijk laag is.
  • met ‘Auto Bleed’ of automatische ontluchting.

Een uitgebreid gamma aan controllers voor pH, redox, vrije chloor, totale chloor, doorlaatbaarheid, TDS, zuurstof, ozon. Mogelijkheid om ampérometrisch of potentiostasische vrije-chloormeting .

Alle sturingen On/Off, PWM (Pulse Width Modulation) of tijd-proportionele aansturing, 4-20 mA voor registratieapparatuur. Remote melding en controle via gsm, modem of serieel. Inbouwtoestellen en DIN rail controllers behoren ook tot het SwimControl leveringsgamma. SwimControl neemt voor u de studie en maakt uw plug&play waterbehandelingsset op een pvc-paneel.

Multi PRO

DCF 1.0

SwimControl MX-MXE CTRL2

DR20 small


Klik hier voor meer inlichtingen.