Ultratemp® E- warmte pompen

In haar zoektocht naar producten die steeds milieu- en energievriendelijker zijn, ontwikkelde het R&D team van Pentair de UltraTemp-E, een krachtige warmtepomp die gebruik maakt van het ozonvriendelijke koelmiddel  R410A. Deze warmtepomp is gebruiksvriendelijk dankzij de gebruiksvriendelijke, meertalige LCD bediening. Ze heeft ook een schitterende prestatiecurve. De warmtewisselaar in 100% zuiver titanium levert corrosievrije prestaties voor een extra lange levensduur.

De actieve ontdooiingsfunctie registreert koelmiddeltemperatuur en voorkomt bevriezing zodat de warmtepomp bij temperaturen tot -3 °C kan functioneren en de Pool/Spa functie laat eenvoudige dubbele temperatuurregeling toe.

De warmtepomp is compatibel met het IntelliPool® automatiseringssysteem zodat bediening, diagnose en alarmmelding op afstand mogelijk zijn. Via de AutoSet-functie (opheffing tijdsturing) wordt de watertemperatuur gecontroleerd en schakelt de watercirculatiepomp in en uit wanneer nodig om de zwembadtemperatuur op het gewenste peil te houden.

www.pentairpooleurope.com