Volledige controle over uw zwembad met PENTAIR CONTROLPRO™!

Met PENTAIR CONTROLPRO kan u alle belangrijke functies van uw zwembad, zoals filtratie, verwarming, dosering en reinigen van de filter, eenvoudig beheren.

Zo kiest Pentair ControlPro, in combinatie met een pomp met variabele snelheid uit het Pentair VS-pompen gamma (SuperFlo® VS, SuperMax® VS, S5P2R™ VS, UltraFlow® VS), automatisch voor de perfecte en meest kostenefficiënte pompsnelheid voor filtratie, verwarming en het terugspoelen van de filter. Gekoppeld aan de Pentair ProValve, het automatisch terugspoelventiel van Pentair, biedt Pentair ControlPro u rust en gebruiksgemak door het reinigen van het filtervat volautomatisch te laten verlopen zodat uw zwembadwater steeds optimaal gefilterd wordt. Wanneer u zowel een warmtepomp als zonnepanelen geïnstalleerd heeft, geeft Pentair ControlPro telkens de prioriteit aan de gratis en hernieuwbare zonne-energie om zo uw zwembad op de gewenste temperatuur te houden.

Voor meer info omtrent dit gebruiksvriendelijk, kostenefficiënt en betaalbaar ‘alles-in-een-systeem’ kan u steeds terecht op www.pentairpooleurope.com.