Wedstrijd 2014 : inschrijvingen open

Op 1 mei openden de inschrijvingen voor de wedstrijd Beste Zwembad-, Zwemvijver- en Saunabouwer. De inschrijvingen lopen van 1 mei tot en met 1 augustus. Dan worden ze onverbiddelijk afgesloten. We vragen dan ook met aandrang om tijdig in te schrijven.

Doe dat bij voorkeur met een project dat nu reeds bestaat of eentje waarvan je voor juli foto’s kan trekken. Ten eerste zijn de foto’s bij lenteweer op z’n mooist en ten tweede ben je dan zeker dat je tijdig kan inschrijven.

Zorg ook voor mooie foto’s met een hoge resolutie (min. 1 MB). Zie dat je de mooie aspecten van je zwembad/sauna/wellnessproject in beeld brengt. Neem een foto in de lengte en in de breedte, fotografeer enkele treffende details en zorg ZEKER VOOR EEN FOTO VAN DE TECHNISCHE RUIMTE. De techniek is een belangrijk element voor de jury in de preselectie. Ze moeten dus héél de installatie duidelijk kunnen zien.

Vul het inlichtingenformulier ook zorgvuldig in. De jury kan zich bij de preselectie immers enkel baseren op de gegevens en foto’s die jullie hen bezorgen. Zo weten we van – achteraf gezien prachtige – projecten die niet geselecteerd waren omdat we er geen mooie foto’s en onvoldoende informatie van hadden.

We zien de inschrijvingen met spanning tegemoet. En schrijf zeker in. Als je geselecteerd wordt heb je immers tal van voordelen, waaronder niet in het minst exposure in de Zwembaden en Wellness Plus en de Zwembaden Pro. Om maar te zwijgen van het sterke marketinginstrument dat zo’n prijs is. Vraag maar eens aan voormalige winnaars.

Inschrijven kan via https://vd4579.dev.psg.be/wedstrijd/inschrijvingsformulier-2014.