Probleemloos vijveren met Pond Technics & Distri Pond

Distri Pond is een totaalaanbieder van producten voor vijveraanleg en -onderhoud. Het uitgebreide assortiment wordt verdeeld aan de professionele vijveraanlegger en vakhandel (tuincentra, vijverspeciaalzaken). Met een breed en innovatief productgamma en degelijk onderbouwd advies biedt Distri Pond totaaloplossingen voor probleemloos vijveren.
Het zusterbedrijf van Distri Pond, Pond Technics, vult dit totaalaanbod perfect aan met een grensverleggende expertise in het waterdicht maken van elke (zwem)vijver en opslagbekken in Firestone PondGard EPDM folie.

Het waterdicht maken van een (zwem)vijver vraagt bijzondere aandacht: de folie correct plaatsen, het perfect uitwerken van  naadverbindingen, buisdoorvoeren, hoeken, trappen, verlichting, enz. Wat gedaan als u hiermee geen raad weet? Geen probleem, de specialisten van Distri Pond/Pond Technics hebben een jarenlange en grensverleggende expertise opgebouwd waar u als zwembad- of zwemvijverbouwer in alle vertrouwen een beroep op kan doen. Distri Pond/Pond Technics werkt in onderaanneming en past zich volledig aan uw planning aan.

Lees alvast alle voordelen die dit bedrijf u kunnen bieden in de nieuwe folder.

Klik hier voor meer info.