Laat de wereld weten dat je een vakman bent!

Schrijf je nu in voor de wedstrijd Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2020-2021!

De verkoop van zwembaden boomt momenteel als nooit tevoren. De Belgen investeren massaal in een topvakantie in eigen tuin want op vakantie gaan zal nu, maar ook in de volgende jaren wellicht niet meer kunnen op dezelfde schaal als voorheen.

INSCHRIJVEN KAN TOT 31 JULI!Dat betekent dat de vraag naar zwembaden, wellnessinstallaties en zwemvijvers ook na de zomer zal blijven groeien. Maar ook het aantal zwembadbouwers schiet als paddenstoelen uit de grond. In een steeds groter wordende markt is het van levensbelang om je als betrouwbare bouwer te positioneren en je troeven uit te spelen. Schrijf je daarom in voor de wedstrijd voor de Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2020-2021!

De wedstrijd voor de beste zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwer is een krachtig marketinginstrument dat je volop kan inzetten om het vertrouwen van de klant te winnen. Klanten die van plan zijn om een zwembad, zwemvijver of wellness aan te leggen, kennen de waarde van de awards en gebruiken deze dan ook als maatstaf bij het kiezen van een bouwer. Een award op je naam, geeft je de credibiliteit waarnaar de eindklant op zoek is. Reden genoeg dus om mee te doen met de volgende editie van de wedstrijd voor Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2020-2021!

Meer info: www.zwembadenpro.be