LMP PRESENTEERT DAB POMPEN

Sinds de overname van LMP door het Franse Fija, verdeelt het bedrijf uit Sint-Stevens-Woluwe ook DAB pompen. Naast onderstaande pompen komt er in 2016 een DAB filtratiepomp met variabele snelheden op de markt.


EUROPRO
Zelf aanzuigende centrifugaalpompen met hoog rendement en geïntegreerde voorfilter van hoogwaardige kwaliteit. Ze is vervaardigd uit met kataforese behandelde metalen onderdelen voor een betere bescherming tegen corrosie. De ringen van de input en output zijn van roestvrij staal. Het transparant deksel is voorzien van een vlinderschroef. Brede lamellen voor een dynamisch ventilatiesysteem. Zeer stabiele voet. Diepe en handig te gebruiken voorfiltermand. Geleverd met hulpstukken.
De filterpomp werd ontworpen met een modern design, een uiterst geruisarme werking en een grote betrouwbaarheid ten behoeve van de watercirculatie en waterfiltering voor zowel particuliere als residentiële zwembaden. De pompen zijn eveneens geschikt voor specifieke toepassingen zoals het verpompen van agressieve vloeistoffen in de tuinbouw-en industriële omgeving.
•    Motoren van 0.5 tot 3 PK
•    Grote voorfilter; minder kans op verstoppingen en makkelijk te reinigen
•    Stille werking en hoog rendement
•    Betrouwbaar en gebruiksklaar

 

EUROCOVER
Volledig automatische elektrische dompelpomp met brede steunbasis voor meer stabiliteit. Dit geeft eveneens de mogelijkheid om de pomp te laten werken in posities waarbij de pomp niet loodrecht op de grond staat. Geschikt voor gebruik boven de zwembadafdekkingen, gedurende de winterperiode, om regenwater weg te pompen en zodoende te voorkomen dat de afdekking kapot gaat als gevolg van het gewicht van het verzamelde water. Indien nodig kan de Eurocover dienst doen als nooddompelpomp voor het leegpompen en/of draineren bij noodgevallen. De Elektropomp is vervaardigd uit stevig thermoplastisch materiaal. Motor, as en schroeven zijn van roestvrij staal. De pomp heeft een driedubbele dichting met tussengeplaatste ringen met olievoorkamer, een ingebouwde vlotter voor automatische werking. De vlotter is geïnstalleerd in een afzonderlijke behuizing die eenvoudig toegankelijk is en het onderhoud en de reiniging vergemakkelijkt.

AQUABREAK
De Aquabreak is een onderbrekingsinstallatie geschikt voor het onderbreken van de waterleiding wanneer de toepassing geen drinkwater voor huishoudelijk gebruikt betreft. Ze wordt geleverd inclusief drukschakelaar met droogloopbeveiliging zodat vervuiling van het waternet voorkomen wordt.
De installatie kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld drinkwater voor (pluim)vee en dieren, tuinberegening en irrigatie, water voor gebruik in laboratoria (geen drinkwater), autowasserettes, wasserijen en zwembaden. De installatie is Ieverbaar met twee verschillende type pompen. Een breektank in combinatie met een zelf aanzuigende pomp, type Jetinox, of automatische pomp, type Active Jetinox. Beide types zijn geschikt voor alle (proceswater) toepassingen. De Active Jetinox is in het bijzonder ook geschikt wanneer een automatische herstart is gewenst na droogloop (bv. drinkwatervoor pluimvee).