Nieuwe Roldeck® Manager: Hilbert Monsuur

Vanuit de Divisie strategie heeft de Starline Group BV per 11 april jl. Hilbert Monsuur als Roldeck Manager aangesteld.
Hilbert Monsuur is 36 jaar oud, getrouwd en woont met zijn vrouw in Paal, Limburg. Samen hebben zij vier kinderen en een vijfde is op komst.
Na zijn studie aan de katholieke Hogeschool in Limburg, met als afstudeerrichting elektromechanica meet- & regeltechniek, heeft hij diverse jaren ervaring opgedaan in diverse functies in de afdekkingen branche, zowel in België als in het buitenland.

Roldeck® is een volledig Belgische onderneming, opgericht in 1979 en daarmee één van de oudste en meest gerenommeerde fabrikanten in België.
Roldeck® is onderdeel van Starline Group B.V..

Als Roldeck manager is Hilbert eindverantwoordelijk voor deze divisie en zoals hij zelf zegt:
Door ieder zijn eigenheid en achtergrond binnen het Roldeck team kijkt iedereen door zijn eigen bril naar Roldeck®. Dit maakt het mogelijk om met elkaar in dialoog te gaan. Als team hebben we dezelfde belangen, en door de uiteenlopende competenties, bevoegdheden en verantwoordelijkheden vullen we elkaar aan. Een vlotte en duidelijke communicatie tussen alle betrokkenen vormt de schakel om samen met u te ondernemen. Ik kijk ernaar uit om, samen met het enthousiaste en competente Roldeck team, uw bestelling te verwerken tot de kers op de taart van uw zwembad.