Pomaz: zwemmen in drinkwater, maar dan echt!

De DA-GEN, het nieuwe; succesvolle waterbehandelingsconcept van Dryden desinfecteert en reinigt het zwembadwater op een zekere, kostengunstige en ecologische manier. In combinatie met Daisy, de juiste filter- en terugspoelsnelheid en een goede hydrauliek is zwemmen in drinkwater mogelijk.

Daisy staat voor een optimale waterkwaliteit van zwemwater, door samenwerking van op elkaar afgestemde producten die leiden tot kraakhelder en gezond zwembadwater. De kracht is het totaalconcept waarbij coagulatie, vlokking, filtratie én desinfectie tot in detail zijn uitgewerkt. Simpel en laagdrempelig, voor particuliere- en openbare zwembaden. De chloorbehoefte in het bekende Daisy concept is reeds laag maar door het integreren van de DA-GEN is chloor nauwelijks nog waarneembaar. Er is nog een minimale chloorbehoefte in zwembadwater om geen horinzontale bacterietransamissie tussen de zwemmers in het zwembad te laten ontstaan. Het water is dus chloorarm maar bevat geen desinfectie bijproducten meer. De DA-GEN wordt geleverd als een compleet Pool Management Systeem. Een complete regeling, waarbij gekozen kan worden tussen meting van vrij chloor of op basis van een Redox.
De regeling is verder standaard voorzien van;

  • Flowbeveiliging
  • pH meting en doseerpomp
  • Vlokpomp APF / ACO
  • Wifi-module, zodat de waterkwaliteit 24/7 op afstand gemonitord, bewaakt én bijgestuurd kan worden door de gebruiker. De installateur krijgt hierbij extra afgeschermde mogelijkheden.
  • Standaard aansluiting op de webserver voor perfecte weergave van alle data.
  • Diverse extra, vrij te programmeren schakelingen zoals verlichting en waterattracties.
  • Compleet samengebouwd op een paneel.

https://www.youtube.com/watch?v=OFvzQ6Fby20

www.pomaz.nl