LMP Pool Parts

LMP Pool Parts nodigt u uit om hen te bezoeken op de FIJA stand op de volgende beurs ‘’Piscina & Wellness’’ in Barcelona van 13 tot en met 16 oktober.

LMP Pool Parts, vandaag geïntegreerd in de FIJA groep, heeft zijn aanbod uitgebreid en biedt een vollediger gamma producten en diensten aan, exclusief bestemd voor vakmannen in de zwembadsector, tuininrichting en wellness, sectoren in volle groei.

Naast het automatiseringssysteem ‘’So Blue’’ dat voor een zwembadbeheer op afstand en een energiebesparing van +/- 30% voor de zwembadeigenaar zorgt, ontdekt u eveneens de DEL producten die al in meerdere Europese landen wordt verkocht.

Als exclusieve verdeler van merken van de Fija groep, plaatst LMP Pool Parts zich nu (in aanvulling van handelsproducten) eveneens als fabrikant.

Het leidende product is onvoorwaardelijk de inbouw- en opbouwrolluik (solar of niet solar). Naast het design en de kleurenkeuze, worden de DEL rolluiken uitgerust met een draadloze bediening, voorzien van spitstechnologie (Wi-Key).

Meerdere aanvullende artikelen, zoals oprollers, liners, gewapende folies, veiligheidsafdekkingen en diverse afdekkingen, breiden dit productengamma uit.

Ontmoet ons op de stand op de beurs in Barcelona: Hall2-Stand n°466.

Voor verdere informatie mag u gerust contact opnemen met de verkoop dienst van LMP Pool Parts.

Telefonisch: +322/648.17.82 of per mail: [email protected]