LMP VERDELER VAN C’PAC (HAYWARD)

LMP is vanaf nu verdeler van de C’PAC warmtepompen van Hayward. Deze pompen zijn uitermate geschikt om te gebruiken gedurende alle seizoenen en in koudere streken.

De C’PAC is een warmtepomp die werk op lucht en water. Ze kan als prioritaire verwarming gebruikt worden. Ze beschikt over een automatische ontdooifunctie.


Ze is goedkoop in verbruik omdat de energie die wordt gebruikt uit de lucht komt. Voor een kilowatt verbruikte energie krijg je tussen 4 en 5 kilowatt terug. De gebruikte R410A vloeistof schaadt de ozonlaag niet. Het toestel is ultra geluidsarm en wordt geleverd met schokabsorberende rubbers om schokken en trillingen op te vangen. De roterende compressor heeft een laag geluidsniveau.
De C’PAC is robuust en goed uitgerust. De wisselaar is vervaardigd uit Titanium-PVC met een hoge bestendigheid tegen temperatuurwisselingen. De warmtepomp beschikt over een LCD touchscreen met een directe aflezing van de temperatuur van het ingaande en uitgaande water en een WiFi-module voor de controle en analyse van C’PAC dankzij de Smart Temp Apple en Android-compatibele applicatie. Het systeem heeft een warmtewisselaar met dubbele doorgang van primair water door het zwembadwater voor maximale warmteoverdracht. De externe behuizing maakt de elektrische aansluiting gemakkelijker. De C’PAC wordt geleverd met aansluitingen met een doormeter van 50 mm, een elektronische regelaar en een overwinteringscover. De verpakkingen hebben een verklikkerlichtje dat aangeeft indien de pomp tijdens het transport een schok heeft ondervonden.
De C’PAC is ideaal voor alle seizoenen en voor koude regio’s. De warmtepomp werd gebouwd om te werken tot -12 °C dankzij de elektronische drukregelaar. De snelheid van de ventilator varieert automatisch volgens de behoeften van de machine. De C’PAC beschikt over een Night Mode voor een nog stillere werking.

www.lmppoolparts.be