POSITIEF NIEUWS VAN POLYFASER EN POMAZ

Pomaz werkt als exclusief verdeler voor België en Nederland al meer dan 10 jaar op een succesvolle manier samen met Polyfaser, een van Europa’s succesvolste fabrikanten van polyester zwembaden. Het bedrijf heeft goed nieuws te melden. Het is namelijk mogelijk om in te gaan op de voorkeur van de klant die wel één van de vele Polyfaser prefab zwembaden wil, maar dan met andere maten. Polyfaser verlengt of verkort het bad tot de gewenste lengte bij alle modellen, uitgezonderd de vrije vormen. De maximale lengtes en prijzen zijn beschikbaar op aanvraag. Op bijgevoegde foto’s is als voorbeeld het model Granada (normale lengte 6 meter) met 4 meter verlengd tot 10 meter.


Menorca
Polyfaser bracht onlangs een nieuw model op de markt, de Menorca. Het bad lijkt op het populaire model Mallorca, maar dat model werd vaak in grotere afmetingen gevraagd, met de Menorca als resultaat. Uiteraard met optionele nis onderin. Afmetingen 3,30 x 8,00 x 1,53cm, voorzien van speelse hoekinlooptrap. Uiteraard is ook dit model leverbaar met optionele nis voor lamellen achter of onderin het bad.

Nieuwe folder
Polyfaser heeft onlangs een zeer fraaie en overzichtelijke nieuwe folder uitgegeven die zeer binnenkort ook in het Nederlands verkrijgbaar zal zijn, aangevuld met eigen foto’s van Pomaz.