LPW introduceert “bePods”

Be Steel is een dochteronderneming van de LPW groep en groeide uit de zoektocht naar een eigen poolhouse . Het bracht hen bij een nieuw concept dat in Engeland al een echte trend is: de “Pods”.

Pods zijn flexibele leefruimtes onder de vorm van een module die in de tuin kan geplaatst worden. Ze kan als poolhouse gebruikt worden, maar ook in een volledig geïsoleerde versie ingezet worden als extra leefruimte (kangoeroe- of jongerenwoning)  of als kantoor.

Als je extra ruimte nodig hebt dan biedt bePods je een innovatief bouwsysteem in de vorm van een stalen geraamte dat op maat van de klant kan aangekleed worden met ramen, deuren, afwerkingsmaterialen, inrichting en dies meer. De bePod is een heuse flexibele ruimte die ook perfect geschikt is om een eenvoudige, basic poolhouse te vormen met omkleed-, technische en zitruimte. Maar je kan er op maat ook een bijkomende woonruimte naast je zwembad van maken. Ideaal om vrienden te ontvangen en er een namiddag of avond “meer dan zwemmen” van te maken.

Deze poolhouses worden in het atelier volledig gemonteerd volgens een innovatief bouwsysteem. De levering en de plaatsing gebeurt op één dag. Voor de afwerking van dit moderne tuinhuis kan je naar eigen smaak: hout, crépis, vezelcementplaten en nog meer kiezen. De modules kunnen in de tuin geplaatst worden of op andere originele plaatsen zoals in een bos of op een bestaand gebouw.