POMAZ LIVE op donderdag 18 februari

Op donderdag 18 februari (van 13.00 tot 19.00 uur) presenteert Pomaz een grote live productpresentatie. In tegenstelling tot de beurzen die u gewend bent staat dit event helemaal in het teken van live performances op “de werkvloer”. Bodemzuigers, verlichting, glasfiltratie met AFM, ontvochtigers en veel meer innovatieve producten die Pomaz voert, worden de gehele dag door u aan de tand gevoeld, besproken en beoordeeld. Want wij willen kennis en inzichten delen en samen met u de markt versterken. De hele dag zijn er demonstraties en clinics van de diverse merken. Uiteraard zijn er veel productspecialisten die uw vragen kunnen beantwoorden en u kunnen adviseren.

OP DE PLEK WAAR HET GEBEURT
Deze dag zal plaatsvinden in een inspirerende omgeving. Het Spurd-Leeghwaterbad in Purmerend. Een van de meest innovatieve baden die ons land rijk is. Het Spurd-Leeghwaterbad is een ‘state of the art’ zwembad en onderscheidt zich op tal van facetten van de doorsnee zwemhal. Dat begint aan de buitenzijde, de architectuur. Loop eromheen en u merkt het: er zit voor- noch achterkant aan het gebouw. Glas is alom aanwezig. Wie in het zwembad zwemt, krijgt het gevoel in het park zelf te zwemmen. Deze beleving wordt bereikt door de transparantie van het gebouw.

PROGRAMMA

  • Live productpresentaties. Een aantal van Pomaz’ beste producten worden gedemonstreerd en toegelicht. U heeft mogelijkheden tot het stellen van vragen en het zelf testen en beleven van het product.
  • Workshops van diverse merken
  • Waterbehandeling met AFM (geactiveerd glas)

Reserveer uw toegangsticket op https://pomaz-openbaar.nl/index.php/pomaz-live/