Wedstrijd beste Zwembad- Zwemvijver- en Saunabouwer 2015: inschrijven voor 9 augustus

Waarschijnlijk is iedere zwembad-, zwemvijver- en wellnessbouwer momenteel druk aan de slag met het uitvoeren van nieuwe projecten. Maar hopelijk hebben jullie toch nog de tijd om een dossiertje op te stellen voor de Wedstrijd Beste Zwembad-, Zwemvijver- en Saunabouwer van het jaar die de BSPA samen met Zwembaden Plus organiseert.
In de nieuwe Zwembaden Pro die binnenkort uitkomt, staan een aantal reacties van laureaten waaruit je kan opmaken dat deelnemen aan de wedstrijd bijna een must is.
Ten eerste meet je je zo met de collega’s, het is een vorm van benchmarken. Ten tweede krijg je bij selectie een professionele jury over de vloer van wie je altijd wel iets kan opsteken. En ten derde: als je bij de eerste vier bent, krijg je een fraai stukje gratis publiciteit mee in Zwembaden Plus, op de website en kan je je gouden, zilveren, bronzen of verdienstelijke medaille gebruiken in al je communicatie en publiciteit. Zo’n medaille geeft extra vertrouwen aan potentiële klanten. Het zou wel eens het ultieme overtuigingsargument kunnen zijn.
Dus maak even de tijd vrij, ga naar www.zwembadenpro.be en klik op de knop ‘wedstrijd’. Daar kan je je dossier invullen. En denk er aan: de eerste selectie gebeurt op basis van de informatie en de foto’s in dat dossier. Zorg dus dat je je unieke troeven duidelijk aangeeft, dat je de sterke punten van het project beschrijft en laat zien in de foto’s. Maak gebruik van mooie, professionele foto’s die de schoonheid, de creativiteit van het project duidelijk aantonen: de trap, de overloop, de boordstenen, de plage … En zéér belangrijk: zorg voor mooie, maar vooral duidelijke foto’s van de technische ruimte. Je dossier moet ten laatste ingediend zijn op 9 augustus. Na die datum aanvaarden we geen inschrijvingen meer. De jury zal dan ergens in september jouw geselecteerde project bezoeken.