Alpha Heat oven met geïntegreerde sturing

Alpha Wellness Sensations is dé trendsetter in wellness, dat weet iedereen. Dat het bedrijf al meer dan 40 jaar bestaat en van het prille begin een eigen metaalafdeling heeft, is een ander verhaal, zeker daar de meeste sauna’s en infraroodcabines voor 90% uit hout bestaan. Er is zelfs geen andere sauna-oven bouwer in België; de meeste sauna-fabrikanten doen dan ook deze aankopen bij Finse, Duitse of Aziatische toeleveranciers. Maar dat is eigenlijk alsof Rolls-Royce zijn motor bij Mercedes zou gaan aankopen.

Alle infrarood straler behuizingen en standaard sauna-ovens worden in eigen huis gemaakt in de hypermoderne metaalafdeling met ponsmachines, plooibanken, walsen en verschillende lastechnieken.

Nieuw sinds dit jaar zijn de eigen merk sauna-ovens met geïntegreerde sturing onderaan de oven, verkrijgbaar in 3-4,5-6 en 8 KW aansluitbaar op 220 volt, 3 x 220 volt of 380 volt. Een compacte oerdegelijke oven van roestvrij staal met een ovenkap van gegoten aluminium, de overige zichtbare delen worden gepoederlakt in eigen atelier in 12 standaard temperatuurbestendige poedercoatings.

De thermostaat, timer en lichtknop op de oven zijn eenvoudig te bedienen en uiterst betaalbaar. Er is geen extra bekabeling nodig noch een lelijk bedieningspaneel buiten de sauna.