Alpha Industries brengt outdoorwellness bij je thuis!

Het outdoor wellnessgevoel valt met niets te vergelijken. Van de zon, regen, sneeuw, wind en zelfs vrieskou, de continu veranderende weersinvloeden geven een extra dimensie aan je beleving.

Wat is er mooier dan in een sauna of infraroodcabine zitten met zicht op een ondergaande of waarom niet, opkomende zon? Kwakende kikkers, fluitende vogels brengen je in rustmodus, helemaal weg van de dagelijkse stress. Zicht op een natuurlijke omgeving speelt dus een grote rol bij bv. een buitensauna.

Natuur en buitenlucht hebben een extra positief effect op het welzijn van de mens. Dit is tijdens de coronacrisis nog duidelijker geworden. Voor wie een sauna wil op een locatie waar niet meteen stroomvoorzieningen zijn, hebben we bij Alpha Wellness Sensations en Alpha Industries verschillende oplossingen voorhanden.

Wat dacht je van een authentieke sauna die je op hout moet stoken, een rustgevend ritueel op zich. Gezellig en qua sfeer heel apart. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een complete wellnessinstallatie (ook spabad of hot tub) in je poolhouse te installeren.

Een mix van sauna, infrarood, hammam en een belevingsdouche maken van je tuin een wellnessparadijs waarin het heerlijk vertoeven is. Weg met alle (file)stress en dus vakantie meteen als je thuiskomt. Liever een moderne of klassieke look? Tonvormig of rechthoekig? Geïntegreerd in een gebouw of losstaand? Een buitenbekleding in de meest uiteenlopende materialen …

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be