Alpha Industries: douchesystemen

Voor jezelf zorgen is belangrijker dan ooit vanwege de wereldwijde gezondheidsproblematiek. Water speelt een belangrijke rol in het algemeen welzijn en evenwicht.

Kneipp-behandelingen zijn ontworpen om de natuurlijke afweer van het lichaam en het cardiovasculaire systeem te versterken. Ze stimuleren ook het metabolisme, verbeteren de gezondheid van de huid en zorgen voor een uitgebalanceerd autonoom zenuwstelsel. Een slang is beter dan een douchekop omdat de hoeveelheid water als een laagje volledig om je lichaam stroomt.

De belangrijkste tips:
De Kneipp-sessie wordt meestal uitgevoerd met koud water van 14 °C, te beginnen met de voeten. Aangezien je hart aan de linkerkant van je lichaam ligt, begin je met het rechterbeen: van je tenen naar het midden, houd zo lang vast als je wilt, meestal 10 tot 20 seconden, ga dan langzaam naar beneden en wissel van been.

Beweeg vervolgens richting je armen, ook met je rechterhand: laat je armen naar beneden hangen en begin vanaf je vingers tot aan je schouder. Houd zo lang mogelijk vast, meestal 10 tot 20 seconden

Als je de gezichtssessie wilt, buig je je hoofd naar voren, begin je op de rechterwang, ga je naar je gezicht toe en wissel je van kant, ook 10 tot 20 seconden.

Je zult je verfrist voelen door deze handelingen elke dag te herhalen, vooral voor het slapengaan of na het sporten of een tijdens een warme zomerdag. Alpha Industries biedt hier de uiterst mooie en effectieve oplossingen van Dornbracht en Bossini aan.

Geef je toch de voorkeur aan een douche dan is er de Alpha “Caribbean Storm” belevenisdouche die voor een heerlijk aroma, dichte koude mist of een tropische stortbui met de bijhorende klanken van donderslagen en bliksemschichten zorgt, ondersteund door toepasselijke kleuren die je doen wegdromen naar exotische oorden. Verkies je warme waterstralen met het geluid van zingende vogels op de achtergrond of liever voor de golven van de Atlantische Oceaan die op Tenerife tegen de rotsen bonken? Therapie die smaakt naar vakantie! Nu ook verkrijgbaar in een “Alpha Rain” ecoversie ( zonder geluid ). Wij bieden ook de designdouches van het gerenommeerde merk Dornbracht aan.

De After journey walk belevenisdouche is een douchestraat van bijna 5 meter lang waarin verschillende douches elkaar opvolgen. Door de integratie van verschillende technieken, douches tot en met geuren toe, krijg je een wel heel bijzondere belevenis. Ideaal na een saunabezoek of infraroodsessie. Een vernevelaar zorgt voor cold mist effect, er is een douche met 2 zijwatervallen, een tropische regendouche en jets. De aromatherapie over de volledige lengte zorgt voor de kers op de taart. Het frontpaneel is gebouwd uit veiligheidsglas, de achter- kant bestaat uit decoratieve aluminium panelen. De prints zijn aanpasbaar aan de stijl van het project en kan je kiezen in samenspraak met de binnenhuisarchitect. De vloer bestaat uit padoektegels met houteffect en de waterreservoirs zijn uit rvs gemaakt. Zes infraroodstralers zorgen voor een comfortabel gevoel tijdens de douchewandeling. Alpha Wellness Sensations ontwikkelde zelf dit unieke belevingsconcept en zet hiermee weer een nieuwe wellnesservaring op de kaart.

 

 

Meer info: 
www.alpha-wellness-sensations.be