Alpha Wellness Sensations genomineerd voor SBID

Alpha Wellness Sensations is opgenomen in de shortlist – categorie Entertainment Space van de SBID International Design Awards 2014. De Abstracto sauna werd door een technische jury geselecteerd als één van de projecten die in aanmerking komen voor de eerste fase van het proces. Samen met de punten van de jury mocht ook het publiek een stem uitbrengen op de favoriete inzending. Die stemmen worden bij het algemeen resultaat geteld.

Met dit jaarlijks evenement is SBID een gevestigde waarde voor de zeer prestigieuze toekenning van design excellence in de sector van interieurdesign. Met een stijging van 15% inzendingen uit meer dan 30 landen over de hele wereld, zei de voorzitter van SBID, Vanessa Brady OBE: ‘Kwaliteitsvolle projecten van over de hele wereld op elke schaal en in elke prijsklasse zijn de reden van ons bestaan; design is een discipline die training vergt, kwaliteitsnormen en een gedeelde financiële visie. Die factoren samen maken het tot een succes. SBID is voortdurend bezig met de erkenning van uitmuntendheid op elk niveau en onze awards zijn een uitstekende manier om dit engagement te vieren.’

De winnaars worden bekend gemaakt op de SBID International Design Awards Ceremony, in The Dorchester hotel in London op vrijdag 14 november 2014.

www.alpha-wellness-sensations.be