De VENUS sauna, met 3 dimensionale achterwand en gletsjerkei, brengt je in hogere sferen…

VENUS – GODIN – PLANEET & SAUNA

Venus, de Romeinse godin van de lief­de en bekend als planeet in ons zon­nestelsel. Beide betekenissen zijn van toepassing op de gelijknamige sauna. De zijwanden in natuursteen platen, het golvende effect van de 3D ach­terwand en de enorme gepolijste kei geven je het idee in hogere sferen te zijn beland. Genieten van de intens reinigende en ontspannende warmte in een sfeer van het ruime universum.

IMG_9929 Edite

SPECIAAL VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK

De Venus sauna is speciaal bedoeld voor bedrijfsmatige toepassing. Ro­buust en degelijk voor intensief ge­bruik. Het thema is klaar – ruim van opzet, voldoende warmtecapaciteit en een indrukwekkende verlichting met 12 starlights in het plafond inge­bouwd. De LED strips geven een impo­sant lichteffect.

IMG_0026 Edite

VENUS SAUNA – SUPER COMPLEET UITGEVOERD

De achterwand is uitgevoerd in 3D ceder board 300 mm dik – Zijwanden in na­tuursteen platen, model Glacier – het plafond is vervaardigd uit ayous houten profielen 185x18mm. Banken in vaste ayous en ceder lamellen van 50mm dik. Glasfront in 8mm helder gehard glas incl. deur en scharnieren. De eye ca­tcher – én design functie in het midden van de sauna een oude gepolijst onyx rots. Maar liefst 2 Sauna ovens 46U 12 kW 380V geïnstalleerd achter de ban­ken. Een sauna regeleenheid Emotec D incl. relaiskast LSG18. Voor de verlich­ting: LED RGB strips geïnstalleerd onder de banken, 12 RGB glazen staven in het plafond inclusief control unit.

IMG_0097

Meer info: www.alpha-wellness-sensations.be