Digipool®: verwarm je zwembad of spa zonder fossiele brandstoffen, zelfs in de winter!

Met een Digipool® bestaat er geen zwemseizoen meer! De baanbrekende techniek van ons intelligent verwarmingssysteem op basis van een warmtepomp gekoppeld met een binnendeel, staat garant voor 365 dagen per jaar betaalbaar binnen- én buitenzwemplezier. Zelfs in de winter!

Volledig op jouw maat
Heb je een wellness of spa, een B&B of hotel of een zwembad in de achtertuin? Eerst luisteren we naar jouw wensen en vervolgens werken we een voorstel op maat uit. Is je zwembad of spa nu 12 uur per dag open of 1uur per dag, we berekenen het volledige energieprofiel in functie van het gebruik van je waterpartij.

Ongezien energierendement
Onze Digipool® levert een ongezien energierendement op tegenover de klassieke warmtepompen. We verwarmen jouw zwembad of spa met tenminste 41% minder energie dan de klassieke units, en ten opzichte van gas bespaar je 75%. En dat allemaal met een zeer aantrekkelijk rendement!

De capaciteiten van Digipool® worden altijd opgegeven bij een luchttemperatuur van 7°C en -10°C en een watertemperatuur van 15°C en 25°C.

Smart Grid Ready
Dankzij jarenlange ervaring in de zwembadsector is Digipool® voorzien van de noodzakelijke verbindingen om optimaal te werken. Zo is er een koppeling mogelijk met de frequentiegestuurde circulatiepomp, er is een vorstbeveiliging, een alarmsignaal, een aansluiting voor externe thermostaat, en uiteraard de instelbare Smart Grid aansluiting waardoor je jouw zwembad of spa als energiebuffer kan gebruiken. Alle opgenoemde koppelingen zijn standaard geïntegreerd.

Cascade koppeling
In sommige situaties is het onmogelijk om met één toestel de volledige waterpartij te verwarmen. Daarom is het mogelijk om meerdere Digipool® units te koppelen. Ze functioneren dan als één harmonieus geheel.

De Digipool® units zijn beschikbaar van 12kW tot en met 45kW. Alles wordt samengesteld in België!

Meer info:
www.digipool.be
Volg ons op Facebook