Keep it cool met Alpha Industries

Een sauna- of hammambezoek is ontspannend maar ook gezond voor je lichaam. Toch kan je pas van alle gezondheidsvoordelen genieten wanneer je ook juist afkoelt. De saunahitte kan je afwisselen met koud water om de bloedsomloop te bevorderen. De hitte zorgt ervoor dat je bloedvaten wijder worden, en door de kou vernauwen ze opnieuw.

Het is bewezen dat afkoelen de aanmaak van witte bloedcellen stimuleert, de bloedsomloop verbetert en de opbouw van het immuunsysteem bevordert. Afkoelen is een “training” van je bloedvaten en dat maakt een saunabezoek net zo gezond!

Afkoelen kan op verschillende manieren. Een douche, een voetbad, dompelbad, een afkoelemmer of afkoelslang. Koud water, is een veelgebruikte methode na een saunabezoek. Wil je meer beleving? Dan zijn de ijs- en sneeuwgrot, de ijsfontein, de sneeuwdouche of het afkoelbad de perfecte keuze voor jou.

IJSFONTEIN
Huidvriendelijke ijsschilfers stapelen zich op in een met led verlichte ijsfontein. De schilfers vormen het ideale ingrediënt als je niet te bruusk wil afkoelen. Bij schemerlicht zorgt de verlichting voor een rustgevend aspect.

IJS- OF SNEEUWGROT
In de gesloten ijs- of sneeuwgrot kan je heerlijk afkoelen. De sneeuw die neerdwarrelt vanuit de speciale douche geeft een erg aangenaam gevoel op de huid. Bijzonder feeëriek en het gevoel is overweldigend.

SNEEUWDOUCHE
Sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden. Je waant je in de Alpen waar dit ’s winters na een heerlijke saunabeurt de meest voor de hand liggende manier is om af te koelen. Met lichttherapie en geluid voegen we er nog extra dimensies aan toe voor een heerlijk wellnessmoment. We voorspellen dat dit de komende jaren een echte trendsetter gaat worden in de wereld van de exclusieve wellnessresorts.

AFKOELBAD
Wist je dat een spabad met een kleine ingreep ook tot een afkoelbad kan omgetoverd worden? Hierbij wordt een afkoeleenheid op de filterinstallatie geplaatst. Maar ook een houten tobbe of een op maat gemaakt bad in inox of in EPS, bekleed met mozaïek of Mortex, kunnen hiervoor dienen. Met en omkeerbare warmtepomp is het zelfs mogelijk om een ecologische afkoelbad te creëren.

Het coole is dat al deze opties door Alpha Industries aangeboden worden. Neem gerust een kijkje op onze website: www.alpha-wellness-sensations.be

In deze uitdagende tijden wordt social distancing steeds belangrijker. Contacteer ons daarom digitaal via onze nieuwe Facebookpagina Alpha Wellness Sensations België Nederland. Daar kan je de laatste nieuwtjes en projecten ontdekken. Alvast bedankt om zo veel mogelijk te liken en delen zodat onze producten aandacht van de consument krijgen.

Meer info: https://www.alpha-industries.eu/