Aanraakscherm voor HydroStar turbinezweminstallatie van BINDER

De HydroStar turbinezweminstallatie van BINDER is een uniek model op de markt van de tegenstroominstallaties. In tegenstelling tot traditionele installaties zorgt de HydroStar voor een brede en gelijkmatige stroming, zoals die ook in de natuur voorkomt. De stroming kan naar behoefte worden ingesteld – ofwel via de piëzotoets op de rand van het zwembad of via de radioafstandsbediening tijdens het zwemmen. Bovendien kan de HydroStar op een eenvoudige manier achteraf worden ingebouwd en werkt de installatie bijzonder energie-efficiënt.

Als toebehoren voor de installatie is bij BINDER een aanraakscherm verkrijgbaar, waarmee de gebruiker niet alleen de stroming kan sturen, maar waarmee hij ook het aantal trainingseenheden en de stappen per trainingseenheid kan programmeren. In iedere stap kan zowel de snelheid van de stroming als de duur van de training vrij worden ingesteld.

Recreatie- of professionele sporters kunnen met het trainingsprogramma via de display intervaltrainingen invoeren. Het verloop van het programma kan op een eenvoudige en comfortabele manier via de toets of de afstandsbediening worden gestuurd. Een ander toebehoren bij de HydroStar is de ultrasone sensor, waarmee het trainingsprogramma volledig automatisch kan worden gestuurd. Hierbij meet de sensor de afstand van de zwemmer ten opzichte van de turbine en verlaagt hij de sterkte van de stroming wanneer een vooraf ingestelde afstand wordt overschreden. Bovendien kan men op het aanraakscherm aflezen welke afstand werd gezwommen en hoeveel tijd men daarvoor nodig had. De gegevens worden duidelijk weergegeven, zodat ze ook vanuit het water gemakkelijk kunnen worden afgelezen.

Met het aanraakscherm voor de HydroStar turbinezweminstallatie van BINDER kan de gebruiker individuele trainingsprogramma’s opstellen, golven in het water maken en de werking van lampen sturen.

Links naar HydroStar:
www.hydrostar-binder.de/be
www.hydrostar-binder.de/nl
www.hydrostar-binder.de/fr
www.hydrostar-binder.de/fr-be