Afdekkingen met Grote Afmetingen bestemd voor collectiviteiten

Na de geslaagde samenwerkingen bij het op de markt brengen van 3 exclusieve assortimenten in de vorm van klaar-voor-installatie kits; AbriWell (lage afdekkingen voor zwembaden), DeckWell (mobiel terras) maar ook Abridays (assortiment afdekkingen Op Maat), zetten de bedrijven VEGAMETAL en FLUIDRA hun partnerschap voort met de commercialisering van een assortiment Afdekkingen voor Publieke gelegenheden.

Deze Afdekkingen met Grote Afmetingen bestemd voor collectiviteiten (campings, revalidatiecentra, klinieken, openbare zwembaden…) zijn volledig in Europa en conform aan de geldende normen vervaardigd. De fabriek, rijk aan meer dan 40 jaar ervaring in de aluminiumsector en 17 jaar in de vervaardiging van zwembadafdekkingen, staat bekend om de kwaliteit van zijn producten. Fabriek met ISO 9001 certificaat. Alle VEGAMETAL afdekkingen worden getest tegen sneeuw en wind – conform EuroCode 9.

Op de Belgische & Franse markt, wordt de exclusieve distributie van de VEGAMETALTM afdekkingen verzekerd door FLUIDRA France. Een Productmanager en Studiekamer zorgen voor een professionele behandeling van alle projecten & geven kostbare tips aan klanten. Ondersteuning tijdens de installatie van de afdekking en aanwezigheid op het terrein zijn ook verzekerd.

Voorbeeld van een recente geslaagde installatie:

AbriWell afdekking – Camping** La Vieille Eglise (Picardie, Frankrijk)

Locatie van de realisatie: Camping** La Vieille Eglise 1, route des Canadiens 80410 CAYEUX SUR MER Frankrijk

Een afdekking VEGAMETAL VLD PLUS Vast – Afmetingen 26,70 x 12,00 m – Hoogte 3,50 m. Overdekt een bassin Laghetto®BlueSpring 16 x 8 m, diepte 1,52 m.

De uitrustingen:

✓ 3 wanden steunen op een muur met een verplaatsbaar raam.
✓ 2 laterale dubbele anti-paniekdeuren.
✓ 2 trappen op het dak op de extremiteiten.
✓ Ledverlichting op de 12 bogen.
✓ Structuur van aluminium, kleur: antraciet – RAL7016

Technische eigenschappen:

De zwembadafdekking VegaLine (VLD) is een vaste afdekking, hoger dan 1m80.
De aluminium structuur is aan de grond bevestigd, het bassin is definitief afgedekt.
De laterale luiken maken de terrassen vrij, zonder drempel of rail op de grond.
Om de afdekking volledig te openen en te kunnen luchten, volstaat het om de laterale luiken, de deur(en) op de voorgevel en de dakluiken (optie) te openen.

Alle op maat-oplossingen zijn mogelijk : symmetrisch (GROND/GROND), leunend (GROND/MUUR). De zwembadafdekking VegaLine (VLD) is conform aan de veiligheidsnorm NF P 90-309.

www.astralpool.comwww.fluidra.bewww.vegametal.com/fr