American Pool en PCFR: Online automatisering voor het onderhoud van zwembaden met PoolCop

American Pool en PCFR beseffen dat het zwembadonderhoud het beste wordt uitgevoerd door gekwalificeerde en goed opgeleide vakmensen om gezond zwembadwater en de veiligheid in en rond het zwembad kunnen garanderen. Daarom starten ze deze zomer met een partnership om de veiligheid van zwembadgebruikers te verhogen en een zo goed mogelijke werking van het zwembad te waarborgen volgens de regels van de lokale en nationale overheden.

Het product PoolCop van PCFR is een zwembadautomatisering die zorgt voor de waterkwaliteit van je zwembad en die het onderhoud voor een groot stuk autonoom maakt. Het is een resultaatgebonden model dat gebruikmaakt van automatische controles en online bewaking om het menselijke aspect van de job aanvullen.

Met PoolCop wordt het gemakkelijk om zwembadonderhoud op te nemen in je vaste commerciële activiteiten en strategieën. Het product verzamelt gegevens waarmee je nieuwe commerciële objectieven kunt bereiken en een heel nieuw marktsegmenten kunt aanspreken.

American Pool Enterprise Inc., de marktleider in zwembadonderhoud in de VS, biedt zijn klanten steeds het hoogst mogelijke serviceniveau aan. Het bedrijf werd opgericht in 1984 en heeft zijn maatschappelijke zetel in Owings Mills, in de staat Maryland in de Verenigde Staten. American Pool is de grootste in het beheer, het onderhoud en de bouw van commerciële zwembaden en in het beheer van recreatiedomeinen. Het heeft 26 filialen in 16 Amerikaanse staten en in Toronto en Ottawa in Canada.

Rick Naden, de voorzitter en de directeur van American Pool stelt de samenwerking als volgt: “American Pool legt zich toe op de veiligheid en op het onderhoud van de zwembaden die we onder onze hoede hebben en kiest voor technologieën die daaraan tegemoetkomen. Ons partnerschap met PCFR is een sterke blijk van onze langetermijnstrategie.”

PCFR SAS is marktleider in online technologie voor de automatisering van zwembaden. Het bedrijf werd opgericht in 2009 en bevindt zich in Cucuron, Frankrijk. De teams van PCFR ontwikkelen innoverende oplossingen voor smart-zwembaden waarin big data en machine learning het mogelijk maken om de prestaties van je onderhoudsservice aanzienlijk te verbeteren. Het product PoolCop Evolution American Pool is gecertificeerd volgens NSF/ANSI 50 voor gebruik in zwembaden en spa’s.

Lane HOY, de voorzitter en directeur van PCFR: “Ons partnerschap met American Pool bewijst de waarde van dergelijke technologieën voor het onderhoud van commerciële en residentiële zwembaden. Terwijl de industrie zich deze technologie begint eigen te maken, opent American Pool de markt.”

Meer info: www.poolcop.com