Aqua Easy Station – by Pomaz


De Aqua Easy Station is een complete automatische Plug and Play sturing voor het meten en regelen van pH/Redox INclusief Pool Management functies voor filter-/terugspoeltijden, pompsnelheden, verlichting, verwarming etc. Deze regeling wordt bij Pomaz in eigen beheer samengebouwd, voorgeprogrammeerd en ondersteund met 2 jaar garantie.

Gebaseerd op de succesvolle en ook in eigen beheer voorgemonteerde Aqua Easy Next regeling, echter uitgevoerd met de Station regeling welke voor Pomaz gemodificeerd wordt naar wensen uit de praktijk. Standaard voorzien van Wifi-module zodat de waterkwaliteit 24/7 op afstand gemonitord en bijgestuurd kan worden door de gebruiker en installateur. Uitgevoerd met hoogwaardige meetcel voor de meest zuivere en betrouwbare meting. De Stenner doseerpompen zijn zeer stil en van hoge kwaliteit, doordat de slangen eenvoudig te vervangen zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Toe te passen tot een (buiten)zwembad inhoud van maximaal 130m³.

www.pomaz.nl

 

PoolCop en Pomaz groeien samen door, ondersteund met een nieuwe eigen folder

Pomaz gelooft in PoolCop, omdat het u als zwembadprofessional kansen biedt. Wij hebben ervoor gekozen om dit in onze eigen woorden te verduidelijken, met de nadruk op wat het voor u kan brengen. Dat doen we met een compleet nieuwe folder, waarin we uitleggen waarom PoolCop veel meer is dan een product alleen. PoolCop is namelijk veel meer dan een component van een zwembadinstallatie. Een kans om alle service- en onderhoudsvragen naar u toe te trekken en daarmee 100% klanttevredenheid te bereiken.

Nieuwsgierig naar het hele verhaal? Vraag een folder aan via [email protected] of nodig ons uit om het in een persoonlijk gesprek toe te lichten.