AQUADECK breidt productie & stockage uit

AQUADECK breidt verder uit met een extra ultra moderne productielijn en een 2e pand aan de overkant van de straat. Door de enorme groei is die uitbreiding noodzakelijk.

Na een uitgebreide testperiode werd extra productiecapaciteit opgezet om aan de verhoogde vraag te beantwoorden. De ultra moderne productielijn is nu volledig in gebruik genomen. De machine is maatwerk en het resultaat mag er zijn: een machine met de allernieuwste technische snufjes. Hiermee waarborgen we onze hoge “kwaliteit”, zoals u die van ons gewend bent. Omdat groei ons dwingt om ook meer plaats te voorzien, werd een extra gebouw in gebruik genomen.  Het pand is volledig ingericht en biedt extra ruimte voor stockage. Onze tweede locatie (hal 4) is gevestigd aan de overzijde van ons huidig kantoor in De la Minestraat 2 in Budel.

COVID 19 afhaling blijft mogelijk
Aquadeck blijft onder de huidige corona omstandigheden bereikbaar volgens de normale openingstijden, per e-mail en telefoon. Ook afhaling blijft mogelijk. Uiteraard wordt de 1,5 meter regel toegepast.

Om wachttijden te voorkomen vragen we u het volgende: kondig uw komst vooraf telefonisch aan op +31 495 430 317 of per mail  via [email protected] Wij zorgen dat uw afdekking klaar staat. U haalt de vrachtbrief op bij de receptie en wij zullen u verwijzen naar de hal waar uw goederen klaar staan!

Meer info: www.aquadeck.nl