Aquadeck: een passie voor afdeksystemen

Bij Aquadeck® leeft de passie voor zwembaden en afdekkingen. Wij zien de afdekking als het meest bepalende onderdeel van een zwembad. Met zorg en vakmanschap, produceren we in huis lamellenafdekkingen van topkwaliteit. Dankzij die passie en kunde is Aquadeck al 25 jaar een toonaangevend fabrikant van automatische afdeksystemen.  

Een Aquadeck biedt jouw klant een betrouwbare, op maat gemaakte oplossing om het zwembad af te dekken. Daarnaast levert een Aquadeck een aanzienlijke energie- en waterbesparing op en de solar lamellen verwarmen gratis het zwembadwater. Als kers op de taart, ziet het er ook nog eens geweldig uit en geeft het elke tuin extra cachet!

Onze belangrijkste partner? Dat ben jij, de zwembadbouwer. Elke dag ga jij met onze producten aan de slag. Samen volgen we de trends en gaan we op zoek naar vernieuwingen, want innovatie is nooit eindig. Het kan altijd nog beter, slimmer of mooier. Daarom lanceert Aquadeck ook dit jaar een reeks nieuwigheden. We zetten ze met plezier voor je op een rijtje:

NIEUW IN 2024 

Lamellen: nieuwe kleur “PC Cobalt Solar”

Met trots stelt Aquadeck de nieuwe PC Cobalt Solar lamel voor. Een prachtige polycarbonaat lamel mét solar werking. PC Cobalt Solar heeft een diepblauwe chique gloed en ziet er heel natuurlijk uit.

Lamellen: wijziging kleur doppen

Tijdens Aquanale en tal van andere klantbezoeken, hebben we zwembadbouwers laten kiezen uit mogelijkheden voor kleuren van doppen en siliconenkit.
De unanimiteit in de voorkeuren van de klanten was heel indrukwekkend. Dit heeft geleid tot de volgende veranderingen:

  • PC Graphite Solar wordt voortaan uitgevoerd met een “smoke dop” en transparante kit. Deze dop past heel mooi bij de lamel waardoor het totaalbeeld veel stijlvoller is.
  • PC Solar wordt nu uitgevoerd met een “zwarte dop” en zwarte kit. De zwarte doppen en kit maken de lamel een stuk rustiger en chiquer.

Lamellen: aanpassing haaienvinnen in kleur en ontwerp

Om de eerste lamel beter te kunnen sturen langs bijvoorbeeld skimmerflenzen,
gebruiken veel klanten onze speciaal ontworpen “haaienvinnen”. We hebben de
haaienvinnen recent aangepast waardoor ze sterker en mooier geworden zijn.
Uiteraard ook passend bij de nieuwe kleuren van de doppen.

Aqua DCB Digital Control Box

In maart 2024 kunnen we de nieuwe Aqua DCB control box uitleveren. Deze sturingskast maakt de installatie en programmatie voor de zwembadbouwer gemakkelijker. Dankzij de Bluetooth module van de DCB, kan je met een smartphone de kast toevoegen in de Aquadeck PoolCover app en zo de afdekking instellen.

Ook de draairichting van de motor kan veranderd worden, snelheden kunnen aangepast worden en de kast kan gebruikt worden bij alle andere merken van  buismotoren. We merken hierbij op dat de kast en app niet zijn ontwikkeld voor gebruik door de consument. Wij blijven bij ons standpunt dat veiligheid voorop moet staan en dat de eindgebruiker te allen tijde de cover dient te bedienen als men bij het zwembad staat met de afstandsbediening, sleutelschakelaar of met het nieuwe LED Bedieningspaneel.

LED Bedieningspaneel opbouw

Als toevoeging op de nieuwe DCB sturingskast, bieden wij je vanaf medio 2024 ook een LED bedieningspaneel aan. Dit is een touchscreen waarmee de afdekking geopend en gesloten kan worden. Om de afdekking te kunnen bedienen moet eerst een code ingevoerd worden zodat de consument kan voorkomen dat de afdekking ongewenst bediend wordt (door kinderen bijvoorbeeld). Dit alles in het kader van veiligheid. Via het bedieningspaneel kunnen ook eventuele foutcodes van de DCB eenvoudig uitgelezen worden.

Ons advies is derhalve om in eerste instantie te kiezen voor de DCB sturingskast als je weet dat jouw klant de wens heeft om de afdekking te kunnen bedienen met een touchscreen. Het touchscreen kan later toegevoegd worden en met een draad worden verbonden met de DCB sturingskast.

Meer weten over deze nieuwigheden of een andere vraag voor Aquadeck? Aarzel niet om ons te contacteren via +31 (0)495 430 317 of  [email protected]. Wij helpen je graag verder!

Meer info:
+32 56 78 20 57
[email protected]
www.polletpoolgroup.eu