AquaRite® CF+: een elektrolysetoestel ontworpen voor jouw zwembad door CF Group

De AquaRite® CF+, verkrijgbaar bij CF Group Benelux, heeft een nieuwe stuurkast voor de optimale ontsmetting van het zwemwater en een betere controle over het zwembad. Dankzij de lage zoutconcentratie is het chloorgehalte dat nodig is voor een goede waterbalans lager dan bij een standaardproduct.

Deze nieuwe toepassing van zoutelektrolyse vermindert dus drastisch de ecologische impact van een zwembad en verbetert de zwemervaring door geuren als gevolg van chlooramines aanzienlijk te verminderen. Ook de metalen onderdelen van het zwembad zijn beschermd tegen oxidatie.

De AquaRite CF+ bewaakt en controleert met behulp van sensoren in real time de pH-, ORP- en vrije chloorwaarden. Het filtratiesysteem wordt bewaakt, en tevens kan je met dit  multifunctionele apparaat de verlichting op afstand regelen (tot 60 W). Verder is het ook mogelijk om het elektrolysetoestel vanop afstand te bedienen met een wifi/ethernet verbinding. Dit laatste is als optie verkrijgbaar.

AquaRite CF+ is een technologische innovaties waarmee je het beheer van een zwembad volledig (of bijna volledig) kunt automatiseren zodat jouw klanten in alle rust van hun zwembad kunnen genieten. Bovendien is dit toestel hét perfect hulpmiddel voor diagnose op afstand en de controle van verschillende parameters.

Voor meer informatie over de AquaRite CF+ of over domoticaproducten kunt u contact opnemen met CF Group Benelux.

Meer info:
[email protected]
02 648 17 82