AquaTop, Exclusive Line

T&A, fabrikant van automatische afdekkingen, gaat vandaag een stapje verder in de integratie van haar zwembadafdekking.  Het bedrijf heeft immers een automatisch luik ontwikkeld dat een perfecte integratie van de afdekking in de bodem van het zwembad mogelijk maakt.

Deze automatisch aangedreven klep is compatibel met de meest gangbare zwembadstructuren zoals roestvaststaal, polypropyleen en beton. Het luik rust op een aangedreven as met hefboomarmen voor geleidelijke opening. De klep kan op verschillende manieren worden afgewerkt, zoals roestvaststaal of voorzien van mozaïek. In open toestand van het rolluik is het ganse systeem opgeborgen in een afgesloten nis. Dit is niet enkel erg veilig, het zorgt ook voor de perfecte look.

Het wordt aangedreven door de T&A-stuurkast die compatibel is met de domoticasystemen in woningen en met de nieuwste intelligente zwembadbesturingssystemen. Dankzij de “multi-cover”-functie kunt u met deze elektrische kast één of meer afdekkingen met automatisch luik aansturen. Met een eenvoudige druk op de knop wordt het zwembad geopend en wordt vervolgens het luik automatisch gesloten om de afdekking volledig te verbergen. Omgekeerd wordt bij het sluiten van het zwembad eerst het luik geopend en daarna het zwembad afgedekt.

Deze versie die we de naam “Exclusive Line” heeft gekregen, vult een reeds erg breed assortiment voor de integratie van zwembadafdekkingen aan. Het toont daarenboven aan dat T&A steeds zoekt naar nieuwe esthetische, betrouwbare en veilige oplossingen.

[email protected] / www.t-and-a.be