AstralPool: de nieuwe OCTEO

De nieuwe poot OCTEO zorgt voor een moderne touch aan het assortiment bovengrondse oprolsystemen van AstralPool.

De pluspunten

  • Een modern design & profiel
  • Een assortiment bestaande uit 4 tweekleurige modellen
  • Exclusiviteit AstralPool: de poot is voorzien van bluetooth

Made in France, OCTEO is ontworpen in samenwerking met een designer. De moderne, stijlvolle & luchtige vormgeving is tijdloos en de 4 gecombineerde kleuren zijn volkomen in harmonie met de trendboeken die in de decoratiesector zijn ontwikkeld.

OCTEO is een gemotoriseerd oprolsysteem met eindstop en elektrolysecontrole, geschikt voor zwembaden tot maximaal 7,5 x 17 m.

Een exclusief technisch kenmerk: OCTEO is voorzien van een bluetooth receiver voor een eenvoudige bediening van de afdekking via de applicatie COVER CONNECT. Conform aan de norm NF P90-308, deze applicatie staat toe om de afdekking te openen en te sluiten vanaf een smartphone. De applicatie COVER CONNECT is gratis & zonder abonnement en staat in combinatie met de OCTEO toe om de zwembadafdekking op moderne wijze te beveiligen.

Voor gebruikers die liever geen smartphone zouden gebruiken, biedt OCTEO tevens de mogelijkheid om beheerd te worden via een draadloze wandbedieningskast of een afstandsbediening in de vorm van sleutelhanger (deze laatste is niet conform aan de norm NF-P90-308).

Tot slot maakt de uitschakelbare buismotor het mogelijk het zwembad handmatig te beveiligen en is de sleutelschakelaar discreet maar toegankelijk op ergonomische hoogte.

Garantie motor en stuurkast: 5 jaar

Exclusief voor de professional in de zwembadsector.

Meer info:
[email protected]
www.fluidrasurmesure.fr