AstralPool Official Partners in Dubaï

Een warm welkom voor de AstralPool Official Partners in Dubaï & het sultanaat Oman

Na Canada & Thailand, zijn de AstralPool Official Partners dit jaar van 3 t.e.m. 9 februari samen met de Algemene en Commerciële Directie van Fluidra Frankrijk en België, vertrokken naar Dubaï en het sultanaat Oman. Deze reis vond plaats in het kader van de tweejarige challenge die deel uitmaakt van het partnerschap AstralPool Official Partner.

Klanten uit zowel Frankrijk als België troffen elkaar om te genieten van deze unieke en overrompelende wereldstad tussen de woestijn en de Perzische Golf en zijn oosterse tradities.

Gedurende het verblijf is er op een warme en ontspannen wijze geprofiteerd van talrijke culturele en sportieve activiteiten. Zo brachten we een nacht door in de  woestijn onder de tenten van een Bedoeïenkamp, konden we dolfijnen spotten in de fjorden van het schiereiland Musandam in de exclave Oman, brachten we een bezoek aan het Dubai Museum in Fort Al Fahidi en de beroemde Souk van kruiden en goud. De reiswerd afgesloten met een bezoek aan de beroemde Burj Khalifa-toren voor een laatste avond bij de muzikale fonteinen.

De meest avontuurlijke partners hebben de nieuwe XLine van de Dubaï Marina getest: de langste, steilste en snelste stedelijke zipline ter wereld. 170m hoog, 2 km lang met een snelheid van 80 km per uur! Unieke sensaties en uitzichten gegarandeerd! Andere Partners kozen een ontspannende activiteit zoals vissen in de golf of een bezoek aan de trainingen van racekamelen in de woestijn.

De AstralPool Official Partners zijn altijd zeer gemotiveerd om deel te nemen aan de reizen die Fluidra organiseert. Iedereen wil mee! Dit succes kan worden verklaard door de jarenlange band van vertrouwen die Stéphane Figueroa en zijn team met de klanten onderhouden. Deze unieke en zeer gewaardeerde nabijheid maakt deel uit van de cultuur van het bedrijf.