Speck pompen presenteert Badu Jet Turbo Pro

Welcome to the limit

Met de Badu Jet Turbo Pro, lanceert Speck pompen een unieke tegenstroominstallatie voor het premium segment op de markt. Het gelijkmatige en zachte stromingspatroon creëert een bijna natuurlijke zwemervaring in uw zwembad. Daarachter steekt een propeller technologie die nog meer voordelen voor zwembadbouwer en zwembadeigenaar biedt. Het nieuwe product wordt voor het eerst voorgesteld op de Aquanale te Keulen.

In tegenstelling tot de vroegere Badu tegenstroominstallaties, heeft de Badu Jet Turbo Pro een propeller in plaats van een nozzle. Deze nieuwe technologie creëert een gelijkmatige en zachte stroming en zorgt ervoor dat monotone stromingen op specifieke lichaamsdelen vermeden worden. Het optimale stromingsbeeld wordt gekenmerkt door lage golven en weinig opspattend water en valt ook door het gereduceerde watergeruis aangenaam op !

Met een debiet tot 350 m³/h, heeft de Badu Jet Turbo Pro een wezenlijk groter debiet dan de conventionele tegenstroominstallaties, bovendien is ze duidelijk stiller. Het vermogen van de installatie kan traploos aangepast worden via sensortoetsen onder water of met een meegeleverde afstandsbediening. Zo kan je het systeem perfect aanpassen aan je individuele wensen: resultaatgerichte training, professionele workout, revalidatietraining, relaxatie, plezier…

De Badu Jet Turbo Pro wordt aangedreven door een efficiënte permanent magneetmotor. De overdracht van de kracht, gebeurt contactloos over een magneetkoppeling. Door dit design, zonder doorlopende as en mechanische dichting, is een uiterst lage slijtage gegarandeerd! Bovendien is ze extreem veilig, want alle elektrische componenten zijn hermetisch van het zwembadwater gescheiden. De constructie voldoet onder andere aan de DIN EN 16582-1 en de DIN EN 16713-2.

Voor een snelle en gemakkelijke installatie wordt de plaats besparende pompeenheid direct aan de installatie gekoppeld. Er moet een schacht voorzien worden achter de Badu Jet Pro, zo zijn geen bijkomende leidingen meer nodig! Als een demontage van de pomp nodig wordt, kan de motoreenheid losgekoppeld worden zonder dat er water uit het zwembad moet gelaten worden.

Voor de afwerking in het zwembad staan voor de tegenstroominstallatie afdekplaten in RVS in 2 verschillende uitvoeringen ter beschikking.

Voor meer info, contacteer ons via [email protected]

Speck Pompen België, Bierweg 24, 9880 Aalter
www.speckpompen.be