BAYROL®

Binnenkort is het zomer en tijd voor tuinfeesjes met vrienden en familie. Uiteraard wil iedereen hierbij zoveel mogelijk van het zwembad genieten!

Als zwembadinstallateur weet je dat op dat moment de waterkwaliteit onder druk komt te staan. Want hoe meer mensen in het water, hoe groter het risico op besmetting door bacteriën en micro-organismen. Zonder extra toevoer van chemicaliën zal het desinfectiemiddelniveau van het zwembad zeer snel dalen.

BAYROL® adviseert om de avond voor het feest reeds een shockdesinfectie uit te voeren op het zwembad. Zo voorkomt u proactief problemen. Krijgt de zwembadeigenaar onverwacht veel bezoek? Ook geen probleem: adviseer uw klant om de avond ná het zwemmen een shockdesinfectie uit te voeren.

Bovendien biedt BAYROL® verschillende innovatieve chemicaliën aan. Enkele zeer goed verkopende topproducten:

 • BAYROL® Superflock Plus®: Hoogwaardig vlokmiddel dat ook metalen en fosfaten uit het water verwijdert.

Plaats elke week 1 kous Superflock Plus® in het skimmermandje en geniet van kristalhelder zwembadwater. Verwijdert verkleuringen veroorzaakt door koper en ijzer door de unieke metaalverwijderende eigenschappen. Voorkomt ook algenvorming. 

 

 • BAYROL® Varitab® : Dé multifunctietablet van Bayrol zonder koper met 7-voudigewerking:
  1. Desinfectie van het zwembadwater
  2. Voorkomt algenvorming
  3. Troebelheidsverwijdering voor kristalhelder water
  4. Kalkpreventie
  5. Chloorstabilisatie
  6. Filtershockbehandeling
  7. Shockwerking en langdurige werking

De Varitab® tablet (300g) werkt in 2 fasen:

 1. Het blauwe gedeelte valt in ongeveer 10 minuten uiteen en zet zich af op het filterbed van de zandfilter die zo intensief wordt gedesinfecteerd.
 2. Het witte deel van de tablet is langzaam oplosbaar en zorgt voor een permanente desinfectie.

Varitab is 100% kopervrij en goedgekeurd voor de Belgische markt.

 

 • BAYROL® Chlorliquide C®

Vloeibaar en geconcentreerd, op basis van niet gestabiliseerd chloor voor een nauwkeurige desinfectie. Ideaal voor automatische doseersystemen. De unieke, gepatenteerde samenstelling  voorkomt vorming van kalkaanslag aan het inspuitsysteem van de automatische dosering.

Meer info via [email protected]