Belgiës grootste woonsite: ontdek RSWonen.be

RSWonen 2012 VoorjaarRSWonen.be – voluit ‘Riant & Stijlvol Wonen’ en de internetvariant van het gelijknamige magazine – is online. De site heeft de ambitie om de meest toonaangevende Nederlandstalige webstek te worden voor geïnteresseerden in homedesign. Voor professionals én liefhebbers van wonen en interieur wordt het een bron van inspiratie en ideeën.

Door foto’s en commentaren toe te voegen, kunnen gebruikers de site zelf laten groeien en elkaar helpen met het uitwisselen van woonideeën. Mettertijd zal RSWonen.be uitmonden in een database met daarin talloze exterieur- en interieurfoto’s, redactionele bijlagen en productvoorstellingen.

Professionele ontwerpers kunnen er hun portfolio’s presenteren en zo iedereen laten meegenieten van hun visie op woning- en landschapsontwerp.

Anderen kunnen hun favoriete foto’s verzamelen en contact opnemen met de pro’s, maar ook zelf foto’s uploaden van hun huizen en tuinen. Daarnaast is er een forum ‘Vragen’ waarop gebruikers elkaar tips kunnen geven en van gedachten kunnen wisselen over de do’s en don’ts van wonen.

Wil je zelf beelden en (korte!) teksten op de site zetten dan kan je daarvoor een account aanmaken. Het aangeleverde materiaal is daarna moeiteloos onder te brengen in de diverse stijlen, categorieën en locaties. Het gebruik van de site is gratis en hij is kinderlijk eenvoudig in gebruik.

Een account aanmaken is niet verplicht. Je kan je ook gewoon te goed doen aan de uitgebreide beeldencollectie en zo je dromen concreet vorm geven.

www.rswonen.be