Bespaar uzelf tijd met samengestelde filtersets, by Pomaz

U bent druk, heel druk. Wellicht herkent u bij groei ook het gegeven dat het op dit moment lastig is om ervaren en beschikbare techniekers te vinden. En toch wilt u wellicht DAISY+ techniek aanbieden, het succesvolle concept wat reeds jaren geleden door Pomaz geïntroduceerd werd. Zwemmen in drinkwaterkwaliteit, maar wat waren ook alweer precies de benodigde componenten?

Dit kunnen zomaar argumenten zijn om eens te kijken naar onze samengestelde filtersets, omdat het gemakkelijk en tijdsbesparend is, bij zowel het aanbieden als de installatie ervan. Uiteraard wilt u daarbij net als wij geen concessies doen in kwaliteit, ook een technische ruimte is immers uw handtekening onder een project. Wij leveren prefab filtersets van hoogwaardige kwaliteit, in diverse samenstellingen. Deze filtersets worden bij en door Pomaz samengesteld, compleet en logisch voorgemonteerd, verlijmd en bekabeld. Plug en Play.

Van complete DAISY+ sets via het unieke PoolCop Poolmanagement systeem en de Aqua Easy Next pH-Redox regeling door naar de instap-filtersets, een complete en doordachte range is als complete set beschikbaar.

Kijk in hoofdstuk 5 van onze uitgebreide productcatalogus of vraag om meer informatie via [email protected].

www.pomaz.nl