Bestel je afdekkingen bij PPG met de Aquadeck Ordertool

Het zijn drukke tijden in de zwembadwereld, dat beseffen we bij PPG maar al te goed. Iedere tijdswinst is mooi meegenomen. Daarom kan je bij ons je zwembadafdekkingen zeer snel en eenvoudig op maat bestellen met de Aquadeck Ordertool.

Dit ingenieuze systeem werd al eerder gelanceerd door Aquadeck. Maar de tool won de afgelopen jaren enorm aan populariteit en is vandaag de meest gebruikte bestelmethode voor zwembadafdekkingen.

Wat maakt de Aquadeck Ordertool zo bijzonder? Als professional kan je online je zwembadafdekking samenstellen, prijzen berekenen én bestellen. Even inloggen, duid aan welke maten en opties je nodig hebt en je krijgt automatisch een gedetailleerde offerte. Klik vervolgens op je winkelmandje om de bestelling te plaatsen. De order komt vrijwel direct in ons systeem en de verwerking verloopt sneller dan losse bestellingen via e-mail. Bovendien houdt de tool een archief bij van je vorige bestellingen. Zo kan je later gemakkelijk iets bijbestellen of opzoeken. Handig en slim!

Benieuwd naar meer?
Neem een kijk je op www.aquadeck.nl en ontdek de voordelen.